Det Bästa av Venedig + Vattentaxi Canal Grande

Exklusiv tur med max 10 deltagare! Se Det Bästa av Venedigs inklusive 1 timmes vattentaxi på Canal Grande, besök i Markuskyrkan, Marko Polos hus, Campo SS Giovanni Paolo och den berömda Suckarnas bro.

Höjdpunkter:
- Utforska Canal Grande från Venedigs vackraste utsiktspunkt – vattnet, ombord en lyxig båttaxi!
- Gå före i köerna och se Markuskyrkans mosaiker på nära håll
- En rundtur i katedralen plus biljett till de berömda terrasserna.
- Garanterat liten grupp på max 10 personer

Upplev det bästa av Venedig - från vattnet, marken och luften
Turen startar vid Canal Grande, stadens största vattenväg som löper förbi inte mindre än 50 palats, sex kyrkor, fyra broar och två utomhusmarknader. Under turen får du se en del av dessa underbara sevärdheter.

Tillbaka på land stegar vi mot turens huvudattraktion. Markuskyrkan tog 800 år att bygga, med reliker och monument köpta (eller stulna) från hela Europa och Asien. Köerna här kan vara långa, men som tur är får vi gå före i köerna, så att vi kan gå rakt in och börja vår guidade rundtur.

Därefter går promenaden genom smala gator och över små broar rakt in i hjärtat av staden. Vi besöker Marco Polos hus och får veta mer om den venetianska sonen som gick till sjöss en dag och kom tillbaka med berättelser om Kina och en värld i öst. Vi passerar de livliga torgen i Campo SS Giovanni e Paolo där bysantinska influenser, renässansbyggnader och moderna konstruktioner visar stadens stilblandande utveckling.

Turen avslutas vid den berömda Rialtobron, en otrolig marmorstruktur som kostade Venedig en mindre förmögenhet att bygga, men som verkligen var värt vartenda öre.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att du har slutfört din beställning online, skickar vi en e-biljett/voucher till din e-postadress som en bifogad PDF fil. Denna voucher skriver du ut och tar med på turen.

Var startar turen?
Turen startar intill Ponte della Paglia, bron med utsikt över Ponte dei Sospiri (Suckarnas bro), framför Dogepalatset, mot lagunen.

Hur lång tid varar turen?
Ca 3 timmar.

Gäller särskild klädkod?
Ja, besök vid religiösa platser kräver en strikt klädkod. Knän och axlar måste vara täckta, för både män och kvinnor. Turoperatören CityWonders och Ticmate kan inte hållas ansvariga om du nekas inträde på grund av felaktig klädsel.

Finns det barnbiljetter?
Ja, barnpriser för barn mellan 6-15 år. Barn under 5 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen.

VIKTIG INFORMATION:
- Tänk på att inte ta med stora väskor eller ryggsäckar på denna tur. Väskor är ej tillåtna inne i Markuskyrkan och måste checkas in i ett särskilt bagageutrymme utanför området. Du kan missa en del av turen till följd av detta.
- Turen avslutas vid Rialtobron.
- Vi rekommenderar bekväma skor på denna promenad.
- Vi beklagar att vi inte kan ta emot gäster med rullstol eller gäster som kräver särskilt stöd. Vi kan inte heller ta med barnvagnar på våra turer.
- Fotografering är tillåten på större delen av turen, notera dock att fotografering EJ är tillåten inne i Markuskyrkan.
- Tänk på att solen är stark och att vissa platser saknar skugga. Hatt eller keps, solkräm och en flaska vatten rekommenderas starkt vid varmt väder!

Öppettider

Turen avgår kl 14.30 (april-oktober)

Boka
Från 969 kr

ons, 22 maj 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 3 timmar

Vägbeskrivning

Det Bästa av Venedig + Vattentaxi Canal Grande

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!