Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till sightseeing, sevärdheter och evenemang i Venedig

Välkommen till VenedigBiljetter.se, bokningssidan för dig som önskar biljetter till sightseeing, sevärdheter och evenemang i Italiens pärla Venedig.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till bland annat Venedigs vackra katedral Markuskyrkan och Dogepalatset. Varför inte ta en tur i en gondol längs stadens romantiska kanaler eller uppleva den berömda vin- och matkulturen på en sightseeing i italienska kökets tecken.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Dogepalatset: gå före i kön

Från 387 kr

I den vackra staden Venedig kan du besöka Dogepalatset - ett gotiskt palats som är rikare på historia och inredningskonst än man skulle tro. Med denna biljett går du före i kön till palatset och njuter av dess storslagna inre. Biljetten ger dig även tillträde till Correr-museet, Arkeologiska museet och Biblioteca Nazionale Marciana.

Höjdpunkter

- Gå före i kön till Dogepalatset
- Promenera på marmorgolvet i Correr-museet
- Utforska National Archaeological Museum
- Se biblioteket, Biblioteca Nazionale Marciana

Vad kan jag förvänta mig?

Det första Dogepalatset byggdes på samma plats på 900-talet. Tyvärr förstördes den av en brand. Palatset, som du kan besöka idag, är designat i gotisk arkitektonisk stil med anor från 1300-talet - även om det har skett många renoveringar längs vägen.

Slottets yttre ser bra ut och inuti är det ännu bättre: Det finns en förgylld trappa, väggarna är dekorerade med fresker och dekorationer i guld, och både på taket och på väggarna finns magnifika målningar att beskåda.

Och det finns så mycket mer att se. Förutom besöket i Dogepalatset ger denna biljett dig tillträde till andra viktiga sevärdheter på Markusplatsen: entré till Correr-museet, där du kan promenera på marmorgolvet, se de naturtrogna statyerna och titta ut på gatorna från de draperade gardinerna. Du får även besöka Nationalbiblioteket, Biblioteca Nazionale Marciana, där du bör besöka läsrummet. Sist men inte minst får du tillträde till det fascinerande National Archaeological Museum, som är fyllt med statyer, konst och vaser skapade för tusentals år sedan.

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med eller visa biljetten på din telefon.

Hur fungerar det på plats?
På Dogepalatset: Gå till entrén för gäster med förköpta biljetter. Du går därefter igenom säkerhetskontrollen, skannar din e-biljett - och så är du inne!

På Correr-museet, National Archaeological Museum och Biblioteca Nazionale Marciana: Visa din e-biljett vid entrén till Correr Museum. Därifrån kan du besöka National Archaeological Museum och biblioteket. Observera att det inte är möjligt att lämna platsen och sedan komma in igen!

Biljettkategorier

Vuxen (15+)
Barn (6-14)
Små barn (0-5): Gratis

Öppettider

Måndag-söndag: 08:30-19:00

Vad ingår inte i priset?

- Guide
- Audioguide

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - prioriterad entré

Vad ingår i priset?

- Dogepalatset
- Correr-museet
- National arkeologiska museet
- Biblioteca Nazionale Marciana

Vägbeskrivning

Doge's Palace

Adress
Piazza San Marco 1 30124 Venezia

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!