Det Bästa av Venedig VIP

Det Bästa av Venedig VIP

Pris från 1394 kr

Se Venedigs främsta sevärdheter på vår mest exklusiva guidade stadsrundtur Det Bästa av Venedig VIP, som kombinerar en Guidad tur på Dogepalatset och Det Bästa av Venedig + Vattentaxi på Canal Grande.

De guidade turerna på Dogepalatset är starkt begränsade till några få lyckliga grupper per dag och säljer slut långt i förväg, så se till att du får en plats på denna populära tur, boka din biljett redan idag!

Höjdpunkter:
- 8 timmars guidad tur runt om i vackra Venedig
- Spara en slant på denna kombinationstur, istället för att boka turerna separat
- Se delar av Dogepalatset som normalt inte är öppna för allmänheten
- Se Venedigs topp attraktioner som Markuskyrkan och Dogepalatset
- Garanterat liten grupp på max 10 personer (Det Bästa av Venedig inkl Vattentaxi)

Upplev vackra Venedigs främsta sevärdheter
Vår dag börjar med en guidad visning av Dogepalatset. Denna kompletta rundtur kombinerar en guidad visning av de ”hemliga rummen” med resten av palatset. Beundra freskerna av Tintoretto, där du kan se Rättfärdigheten presentera sig själv för hertigen, medan du reflekterar över alla de fötter som har stått på just dessa golvplattor - ambassadörer som väntade nervöst att få audiens hos hertigen. Vi får besöka fängelsecellerna under palatsets takåsar, där Venedigs mest berömda författare Casanova hölls fången i månader innan han lyckades fly. När den guidade delen av besöket är över, har du möjlighet att gå över Suckarnas bro. Bron fick sitt namn på grund av de interner som vandrade den långa vägen över bron, till sina celler på andra sidan kanalen, och när de såg ut på vackra Venedig för sista gången, kunde de inte låta bli att sucka.

Efter en paus med tid för lunch (mat ingår ej i priset), är det dags för del två av turen: Det Bästa av Venedig. Under en hel eftermiddag tar guiden med dig för att se kända och okända pärlor i Venedig. Ni går före i köerna och sparar tid, så att du tar vara på varje dyrbar sekund i Venedig.

Eftermiddagen börjar med en timmes tur i vattentaxi, med start vid Canal Grande, stadens största vattenväg som löper förbi inte mindre än 50 palats, sex kyrkor, fyra broar och två utomhusmarknader. Under turen får du se en del av dessa underbara sevärdheter som Marco Polos hus, liviliga Campo San Luca och Campo SS Giovanni Paolo. Vi får se Goldoni Theatre (från utsidan), Venedigs mindre kända operahus och självklart ser vi Rialtobron. 


Tillbaka på land beger vi oss mot Venedigs stora torg, Piazza San Marco - Markusplatsen, där vi besöker den otroliga Markuskyrkan. Det tog 800 år att bygga denna katedral, med reliker och monument köpta (eller stulna) från hela Europa och Asien. Köerna här kan vara långa, men som tur är får vi gå före i köerna, så att vi kan gå rakt in och börja vår guidade rundtur. Du kan även besöka kyrkans berömda terrasser med den mest spektakulära utsikten över den livliga piazzan nedanför.

Turen avslutas vid Markuskyrkan.
Guidning på engelska.Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter att du har slutfört din beställning online, skickar vi en e-biljett/voucher till din e-postadress som en bifogad PDF fil. Denna voucher skriver du ut och tar med på turen. Var startar turen? 
Turen startar intill Ponte della Paglia, bron med utsikt över Ponte dei Sospiri (Suckarnas bro), framför Dogepalatset. Hur lång tid varar turen? 
Ca 8 timmar. Gäller särskild klädkod? 
Ja, besök vid religiösa platser kräver en strikt klädkod. Knän och axlar måste vara täckta, för både män och kvinnor. Turoperatören CityWonders och Ticmate kan inte hållas ansvariga om du nekas inträde på grund av felaktig klädsel. Finns det barnbiljetter? 
Ja, barnpriser för barn mellan 6-14 år. Barn under 5 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen. VIKTIG INFORMATION: 

- Första delen av turen, Guidning i Dogepalatset, slutar ca kl 10.15 vid Dogepalatset. Den andra delen av turen, Det Bästa av Venedig inkl vattentaxi, börjar kl 13.45 och slutar ca kl 17.00 vid Markuskyrkan.
- Paus för lunch och tid på egen hand från kl 10.15-13.45. Du tar dig själv till samlingsplatsen för del två av turen, Det Bästa av Venedig inkl vattentaxi.
- Tänk på att inte ta med stora väskor eller ryggsäckar på denna tur. Väskor är ej tillåtna inne i Markuskyrkan och måste checkas in i ett särskilt bagageutrymme utanför området. Du kan missa en del av turen till följd av detta. 

- Turen avslutas vid Markuskyrkan. 

- Vi rekommenderar bekväma skor på denna promenad. 
- Vi beklagar att vi inte kan ta emot gäster med rullstol eller gäster som kräver särskilt stöd. Vi kan inte heller ta med barnvagnar på våra turer. 

- Fotografering är tillåten på större delen av turen, notera dock att fotografering EJ är tillåten inne i Markuskyrkan eller i Dogepalatset. 

- Tänk på att solen är stark och att vissa platser saknar skugga. Hatt eller keps, solkräm och en flaska vatten rekommenderas starkt vid varmt väder!

 

Boka biljetter

Datum
Det Bästa av Venedig VIP Info

Det Bästa av Venedig VIP
Turen startar intill Ponte della Paglia, bron med utsikt över Ponte dei Sospiri (Suckarnas bro), framför Dogepalatset.

Info

Det Bästa av Venedig VIP
Måndag, tisdag, torsdag, lördag & söndag kl 09.00 och måndag och torsdag. 8,30. (april-oktober)

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Klicka på kartan nedan för att se var samlingsplatsen är:


Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen