Dogepalatset & Markuskyrkan inkl. terrassen

Gå före i kön till Dogepalatset i Venedig för en guidad tur i hemliga delar av palatset, som vanligtvis inte är öppna för allmänheten. Du går även före i kön till den vackra Markuskyrkan, och får njuta av utsikten från katedralens berömda utomhusterrass. Denna guidade tur leds av en engelskspråkig guide.

Höjdpunkter

- Gå före i kön till Dogepalatset i Venedig
- Se områden i palatset som inte är öppna för allmänheten; Dogepalatsets hemligheter!
- Gå före i kön till Markuskyrkan vid Markusplatsen
- Besök katedralens utomhusterrass
- Guidning av engelskspråkig auktoriserad guide
- Lyssna via individuella hörlurar

Vad kan jag förvänta mig?

Är du intresserad av spännande historia och vacker arkitektur? Följ med på en lärorik och informativ guidad tur i Dogepalatset och Markuskyrkan i vackra Venedig.

Morgonen börjar med en rundtur i Dogepalatset, och delar av palatset som normalt inte är öppna för allmänheten. Detta inkluderar hemliga rum som tortyrkammaren, kammaren för det hemliga kansliet och cellen från vilken den legendariska Casanova flydde. Varför arresterades Casanova till att börja med, och hur lyckades han fly? Det får du veta plus från din expertisguide, plus många andra fascinerande fakta.

När du har lärt dig mer om Dogepalatsets alla hemligheter, får du tid att på egen hand utforska palatset lite närmare. Vandra över Suckarnas bro, vilken fick sitt namn från fångarna som gick över bron på väg till sina fängelseceller på andra sidan kanalen. Det är ett mörkt kapitel i stadens historia - mystisk men ändå fascinerande.

Se även till att du tar dig tid att sitta i solen och njuta av lite lunch innan du återförenas med din guide för nästa del av turen.

Turen fortsätter till Markuskyrkan, där du får beundra den vackra interiören från 1200-talet. Alla konstverk inne i kyrkan och de många fantastiska mosaikerna är häpnadsväckande. Besöket i Markuskyrkan avslutas med ett besök på utomhusterassern, där du får njuta av den otroliga utsikten över Markusplatsen; Piazza San Marco nedanför!

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar skickas en e-biljett till din e-postadress. Visa upp e-biljetten i din mobiltelefon eller ta med en utskriven kopia till turen. Mobilbiljett accepteras. 

Viktig information

- Det råder en strikt klädkod vid alla religiösa platser. Knä och axlar måste täckas för både män och kvinnor.
- Den här turen kan inte ta emot gäster som sitter i rullstol eller de som behöver särskild assistans.
- Det går inte att ta med barnvagnar eller trollies på denna tur.
- Ta inte med stora väskor, stativ, paraplyer som inte kan fällas ihop eller ryggsäckar på denna turné. De är inte tillåtna inne i Markuskyrkan och måste förvaras i bagageförvaringen utanför torget. Risken finns att du missar en del av turen om du måste lämna in ditt bagage. 
- Fotografering är förbjudet inne i Dogepalatset. Fotografering är även förbjudet inne i Markuskyrkan. Det är tillåtet att ta bilder när du är ute på terrassen.

Biljettkategorier

Vuxen (15+)
Barn (6-14)

Barn under 6 år får inte följa med på denna tur. 

Vad ingår inte i priset?

- Transport från/till ditt hotell.
- Dricks.
- Mat eller dryck. 

Boka

ons, 4 aug 2021

Återbetalningsbara biljetter Återbetalningsbara biljetter
Kan avbokas och återbetalas upp till 48 timmar före besöksdatum. En avbokningsavgift på upp till 20% per biljett kan förekomma

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - gå före i kön

Guidning på:

Varaktighet: 2 timmar 25 minuter

Vad ingår i priset?

- Entrébiljett: gå före i kön till Dogepalatset.
- Entrébiljett: gå före i kön till Markuskyrkan.
- Tillträde till Markuskyrkans terrass.
- Engelsktalande auktoriserad expertisguide.
- Hörlurar, så att du alltid kan höra din guide.

Vägbeskrivning

Adress
Riva degli Schiavoni 30124 Venezia VE

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!