Guidad tur på Dogepalatset

5.0 (2)
Besök det magnifika Dogepalatset i Venedig och lär dig mer om det bästa och det värsta ur Venedigs historia – se allt från stora målningar av Tintoretto och Veronese till träfacket där anklagelser om förräderi lämnades till den skräckinjagande hemliga polisen.

Höjdpunkter:
- 1 h och 15 min guidad rundtur i Dogepalatset
- Se delar av Dogepalatset som normalt inte är öppna för allmänheten - som den cell från vilken Casanova flydde och palatsets tortyrkammare
- Biljetten inkluderar även besök i palatsets huvudområden
- Möjligheten att gå över Suckarnas bro (på egen hand)

Utforska Dogepalatsets hemligheter
Denna kompletta rundtur i Dogepalatset kombinerar en guidad visning av de ”hemliga rummen” med resten av palatset. Beundra freskerna av Tintoretto, där du kan se Rättfärdigheten presentera sig själv för hertigen, medan du reflekterar över alla de fötter som har stått på just dessa golvplattor - ambassadörer som väntade nervöst att få audiens hos hertigen.

När du vandrar i de vackra korridorerna kan du knappast gissa vad som döljer sig på vinden i Dogepalatset. Följ med vår guide till fängelsecellerna under palatsets takåsar, där Venedigs mest berömda författare Casanova hölls fången i månader innan han lyckades fly.
Casanova var dock inte den ende som fick se de mindre tjusiga sidorna av Dogepalatset.

När turen är över, har du möjlighet att gå över Suckarnas bro. Bron fick sitt namn på grund av de män som gick den långa vägen över till sina celler på andra sidan kanalen, och när de såg ut på vackra Venedig för sista gången, kunde de inte låta bli att sucka. När din guide har sagt adjö kan du på egen hand besöka det nya fängelset och se var många interner har påbråt sin oskuld på väggarna.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att du har slutfört din beställning online, skickar vi en e-biljett/voucher till din e-postadress som en bifogad PDF fil. Denna voucher skriver du ut och tar med på turen.

Var startar turen?
Turen startar intill Ponte della Paglia, bron med utsikt över Ponte dei Sospiri (Suckarnas bro), framför Dogepalatset, mot lagunen.

Hur lång tid varar turen?
1 timme och 15 minuter.

Finns det barnbiljetter?
Ja, barnpriser för barn mellan 6-14 år. Barn under 6 år får inte följa med på denna tur.

VIKTIG INFORMATION:
- Turen avslutas vid Dogepalatset.
- Vi rekommenderar bekväma skor på denna promenad.
- Vi beklagar att vi inte kan ta emot gäster med rullstol eller gäster som kräver särskilt stöd. Vi kan inte heller ta med barnvagnar på våra turer.
- Fotografering är inte tillåten i Dogepalatset.

Öppettider

Turen avgår från april till november. Se kalendern för datum och tider.

Boka

ons, 4 aug 2021

Återbetalningsbara biljetter Återbetalningsbara biljetter
Kan avbokas och återbetalas upp till 48 timmar före besöksdatum. En avbokningsavgift på upp till 20% per biljett kan förekomma

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 1 timmar 15 minuter

Vägbeskrivning

Guidad tur på Dogepalatset

Adress
Ponte della Paglia 30124 Venice Italy

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!