Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till sightseeing, sevärdheter och evenemang i Venedig

Välkommen till VenedigBiljetter.se, bokningssidan för dig som önskar biljetter till sightseeing, sevärdheter och evenemang i Italiens pärla Venedig.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till bland annat Venedigs vackra katedral Markuskyrkan och Dogepalatset. Varför inte ta en tur i en gondol längs stadens romantiska kanaler eller uppleva den berömda vin- och matkulturen på en sightseeing i italienska kökets tecken.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Guidad tur på Dogepalatset

5.0 (2)
Från 675 kr
Besök det magnifika Dogepalatset i Venedig och lär dig mer om det bästa och det värsta ur Venedigs historia – se allt från stora målningar av Tintoretto och Veronese till träfacket där anklagelser om förräderi lämnades till den skräckinjagande hemliga polisen.

Höjdpunkter:
- 1 h och 15 min guidad rundtur i Dogepalatset
- Se delar av Dogepalatset som normalt inte är öppna för allmänheten - som den cell från vilken Casanova flydde och palatsets tortyrkammare
- Biljetten inkluderar även besök i palatsets huvudområden
- Möjligheten att gå över Suckarnas bro (på egen hand)

Utforska Dogepalatsets hemligheter
Denna kompletta rundtur i Dogepalatset kombinerar en guidad visning av de ”hemliga rummen” med resten av palatset. Beundra freskerna av Tintoretto, där du kan se Rättfärdigheten presentera sig själv för hertigen, medan du reflekterar över alla de fötter som har stått på just dessa golvplattor - ambassadörer som väntade nervöst att få audiens hos hertigen.

När du vandrar i de vackra korridorerna kan du knappast gissa vad som döljer sig på vinden i Dogepalatset. Följ med vår guide till fängelsecellerna under palatsets takåsar, där Venedigs mest berömda författare Casanova hölls fången i månader innan han lyckades fly.
Casanova var dock inte den ende som fick se de mindre tjusiga sidorna av Dogepalatset.

När turen är över, har du möjlighet att gå över Suckarnas bro. Bron fick sitt namn på grund av de män som gick den långa vägen över till sina celler på andra sidan kanalen, och när de såg ut på vackra Venedig för sista gången, kunde de inte låta bli att sucka. När din guide har sagt adjö kan du på egen hand besöka det nya fängelset och se var många interner har påbråt sin oskuld på väggarna.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att du har slutfört din beställning online, skickar vi en e-biljett/voucher till din e-postadress som en bifogad PDF fil. Denna voucher skriver du ut och tar med på turen.

Var startar turen?
Turen startar intill Ponte della Paglia, bron med utsikt över Ponte dei Sospiri (Suckarnas bro), framför Dogepalatset, mot lagunen.

Hur lång tid varar turen?
1 timme och 15 minuter.

Finns det barnbiljetter?
Ja, barnpriser för barn mellan 6-14 år. Barn under 6 år får inte följa med på denna tur.

VIKTIG INFORMATION:
- Turen avslutas vid Dogepalatset.
- Vi rekommenderar bekväma skor på denna promenad.
- Vi beklagar att vi inte kan ta emot gäster med rullstol eller gäster som kräver särskilt stöd. Vi kan inte heller ta med barnvagnar på våra turer.
- Fotografering är inte tillåten i Dogepalatset.

Öppettider

Turen avgår från april till november. Se kalendern för datum och tider.

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 1 timmar 15 minuter

Vägbeskrivning

Guidad tur på Dogepalatset

Adress
Ponte della Paglia 30124 Venice Italy

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!