Det Bästa av Venedig

Vår sightseeingtur Det Bästa av Venedig är perfekt för besökare med endast en begränsad tid i Venedig, men som ändå vill få en verklig smak av staden. På bara några timmar tar vi dig till de mest kända platserna i Venedig, inklusive Markuskyrkan och Rialto-bron samt några mindre turisttäta platser där du kan få en känsla för hur det är att leva i denna flytande stad.

Höjdpunkter:
- Venedigs historia och kultur på en 2 timmar och 45 minuters promenad
- Besök Markuskyrkan och gå före i köerna
- Biljett till Markuskyrkans berömda terrasser
- Garanterat liten grupp på högst 24 personer

Det bästa av Venedig
På vandringen längs gator och torg i centrala Venedig, underhåller den engelsktalande guiden dig med historier om hur Venedig byggdes och hur det blev en av världens äldsta republiker. Lyssna till berättelser om Venedigs mest berömda invånare, om hur staden har fått sitt namn och om den kultur som har gjort den till en av världens mest populära resmål.

Turen startar vid en av Venedigs stora sevärdheter - Rialtobron. Därifrån går promenaden genom smala gator och över små broar rakt in i hjärtat av staden. Vi besöker Marco Polos hus och får veta mer om den venetianska sonen som gick till sjöss en dag och kom tillbaka med berättelser om Kina och en värld i öst. Vi passerar de livliga torgen i Campo SS Giovanni e Paolo och Campo Santa Maria Formosa, där bysantinska influenser, renässansbyggnader och moderna konstruktioner visar stadens stilblandande utveckling.

Vi ser Suckarnas bro (the Bridges of Sighs) på väg till vår det och mest imponerande stoppet – Markuskyrkan på den magnifika Markusplatsen, där vi går före i köerna in i kyrkan. Turen inkluderar även ett besök uppe på de berömda terrasserna. Terrasserna erbjuder en vacker utsikt över piazzan och fina möjligheter till att fotografera.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att du har slutfört din beställning online, skickar vi en e-biljett/voucher till din e-postadress som en bifogad PDF fil. Denna voucher skriver du ut och tar med på turen.

Var startar turen?
Turen startar framför bronsstatyn av en man på Campo S. Bortolomio, på San Marco-sidan av Rialto-bron. Samling 15 min innan turen startar.

Hur lång tid varar turen?
Ca 2 timmar och 45 minuter.

Gäller särskild klädkod?
Ja, besök vid religiösa platser kräver en strikt klädkod. Knän och axlar måste vara täckta, för både män och kvinnor. Turoperatören CityWonders och Ticmate kan inte hållas ansvariga om du nekas inträde på grund av felaktig klädsel.

Finns det barnbiljetter?
Ja, barnpriser för barn mellan 0-14 år.

VIKTIG INFORMATION:
- Tänk på att inte ta med stora väskor eller ryggsäckar på denna tur. Väskor är ej tillåtna inne i Markuskyrkan och måste checkas in i ett särskilt bagageutrymme utanför området. Du kan missa en del av turen om du måste checka in bagage.
- Turen avslutas vid Rialtobron.
- Vi rekommenderar bekväma skor på denna promenad.
- Vi beklagar att vi inte kan ta emot gäster med rullstol eller gäster som kräver särskilt stöd. Vi kan inte heller ta med barnvagnar på våra turer.
- Fotografering är tillåten på större delen av turen, notera dock att fotografering EJ är tillåten inne i Markuskyrkan.
- Tänk på att solen är stark och att vissa platser saknar skugga. Hatt eller keps, solkräm och en flaska vatten rekommenderas starkt vid varmt väder!

Öppettider

Turen avgår från april till november. Se kalendern för datum och tider.

Boka
Från 846 kr

ons, 26 jun 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 2 timmar 45 minuter

Vägbeskrivning

Det Bästa av Venedig

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!